Klantervaringen Referenties

Klantervaringen

Klantervaringen

Hoi Qruun, ik ben vanochtend met een glimlach je praktijk uitgelopen. Het voelde heel erg fijn, het gesprek! Ik had de laatste weken erg moeite om aan mijn werk te gaan of klusjes in huis te doen. Ik voelde helemaal weer energie toen ik thuis kwam en het lukte me meteen om aan het werk te gaan. Bedankt!


Hi Qruun, je kent me vast nog wel. Ik zou graag weer wat hulp krijgen met betrekking tot een aantal issues waar ik persoonlijk mee zit, dus niet perse relationeel. Ik vind je soms wat provocerende manier van spiegelen, je eerlijkheid, doortastendheid en karakter erg prettig. Ik merkte de laatste keer dat ik erg veel aan je had. Vandaar de vraag of jij mij wederom kan coachen. 


Ik heb de afgelopen maanden een aantal gesprekken met Qruun gehad. Deze waren altijd met humor, enerverend maar tegelijkertijd serieus en onderzoekend. Hij luistert goed, weet echte verbinding met je te maken en geeft je vertrouwen.

Een verhelderende richting!

Wat een verhelderende kracht en richting weet Qruun met de provocatieve coaching in werking te zetten. In alle veiligheid kom je door humor en confrontatie direct bij de kern van je belemmerende overtuigingen en gedragspatronen. Het was een cadeautje, dank Qruun!

Een stap verder met nieuwe inzichten

Door mijn gesprekken met Qruun werd mij een spiegel voorgehouden. Een scherpe, maar tegelijkertijd ook een milde, liefdevolle spiegel. Alles is ok, zonder oordeel. En wat ook heel fijn was, hij dwong mij ook tot praktische acties, die ik meteen na het gesprek of de volgende dag kon oppakken om uit te proberen. Ik ben weer een hele stap verder met inzichten over mezelf en mijn relatie.